dimarts, 12 de maig del 2015

Fer un Jean-Luc

Dissabte vaig fer un Jean-Luc. No sabeu el que és Fer un Jean-Luc? Fer un Jean-Luc és anar a casa d'una dona, quedar-te a dormir i tot, i que no passi res perquè no tens clar si la noia vol o no vol tema.

En el meu cas la prèvia fou un dijous. Havíem quedat un grup de cinc persones a Gràcia. Ella viu a Gràcia, i dels altres tres, dos van vindre en metro i un altre tenia un nitbus que el duia directe a casa. Jo era l'únic que tenia mala combinació per tornar a casa. Vam acabar la reunió tard i ja no tenia metro. Ella em va oferir quedar-me a dormir a sa casa, i jo vaig declinar la seua oferta. En part perquè ella havia de matinar.

Dissabte van fer un àpat pantagruèlic amb uns coneguts, amb abundància de vi i licor. Afartats de menjar, alcohol i el Sol que ens queia, jo li vaig dir que anava a ma casa a fer la migdiada. Ella em va convidar a anar a la seua. Vaig acceptar anar-hi, tot i que mirant el mapa quedava ben clar que sa casa estava més lluny.

Per a fer-me el subtil, i per higiene, li vaig demanar per dutxar-me. Ella va accedir encantada i jo, elegant i subtil, vaig dutxar-me deixant la porta del bany oberta. Ella no va entrar, i en sortir vaig veure la noia estirada al sofà, pijama i mig clapada.

El sofà era gran, una chaise longue, i em vaig posar a una punta, fent la L.  Vaig anar allargant el peu, a veure si la cosa col·lava, però ella es va adormir.

No volia que un malentès generés un mal rotllo, així que em vaig limitar a quedar com un gentleman. Un gentleman, i un passarell probablement.


 

2 comentaris:

  1. Ah! Ja veig que no té res a veure amb en Jean Luc Picard! xD

    I fins aquí el comentari freak del dia :P

    ResponElimina