divendres, 9 de setembre del 2016

Coses del Tinder 5

Sabia que tard o d'hora havia de passar, era estadísticament inevitable. I al final ha passat: m'he topat amb una famosa al Tinder.
Bé, no es pot dir que m'hagi topat amb una dona molt famosa, però sí una mica coneguda a nivell local: Imma Sust, periodista, comunicadora i dependenta de comerç a Gràcia (les tres coses no són gaire diferents).



Li he dit que Nope, per dues raons:

1) Ves que en la seva cerca d'homes no formi part d'algun projecte periodístic (un llibre, un programa de televisió o de ràdio...).  No voldria ser conegut com el paio que intentava lligar amb una madureta de bon veure. No vull perdre el meu confortable anonimat, i tampoc vull anar en metro i escoltar com les noies diuen "Aix, com m'agradaria trobar un separat com el del llibre de la Sust".

2) Posem per cas que la noia va de bona fe i només vol conèixer homes per-amistat-i-el-que-sorgeixi.... Ella està acostumada a que persones desconegudes (la típiques iaiones despistades) li diguin coses com aquesta:
  - Ai nena, m'agrada molt aquest programa que fas a la teletres, el de mujeres y hombres y viceversa, amb el Jordi González...
Què passaria si anem a un lloc on a mi em coneixen i a ella no? La situació pot ser molt incòmoda per a ella..

4 comentaris:

  1. Ostres, queda amb ella i fes un vídeo de la trobada.

    ResponElimina
  2. Llavors tu també ets famós...? M’he de sentir malament per no conèixer la teva fama...?

    ResponElimina
  3. Noi, es nota que no em coneixes de res. No he treballat mai amb el jordi gonzalez ni a hombres ni mujeres ni res d'això que dius. I si anessim a in bar i et reconeguessin a tu i no a mi, no tindría cap problema.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Imma.
      el text volia ser humorístic. "Animus iocandi", que diuen els advocats.

      Elimina